opleiding tot medische pedicure

Een opleiding tot medische pedicure, voor wie net wat verder wil

Gezonde voeten, die willen we allemaal wel. Toch is een gezonde voet niet voor iedere klant even normaal. Wanneer jij ervaring hebt als pedicure weet je daar alles van. Een voet kan nog zo goed gemasseerd worden, wanneer er een deel van de voet niet goed functioneert heeft een klant daar nodeloos last van. Wanneer jij de medische pedicure opleiding syntra volgt leer je hiermee omgaan. Jij leert hoe je jouw klanten hun energie kan teruggeven. Jij leert tijdens de medische pedicure opleiding syntra hoe je een prothese deel of een steunzool voor jouw klant kan aanmeten waardoor jouw klanten zich op hun best voelen. Je verzekert je tevens van meer klanten, want de medische pedicure zit bij veel zorgverzekeringen in het basispakket.

Een opleiding voor schoonheidsspecialiste in de avonduren

Wanneer het jouw droom is om schoonheidsspecialiste te worden terwijl je eigenlijk in een andere branche werkt is het mogelijk om de opleiding voor schoonheidsspecialiste in de avonduren te volgen. Je doet dan de schoonheidsspecialiste avondopleiding. Op deze manier zit je één of meerdere avonden per week in de schoolbank voor het theoriegedeelte, en daarnaast doe je de praktijkervaring op. Op deze manier behaal je binnen twee jaar jouw diploma schoonheidsspecialiste waarna je gelijk als officieel erkende schoonheidsspecialiste aan het werk kan.

Thuisstudie hairstyling

Wanneer je aan de slag wil gaan als hairstyliste zal je een opleiding moeten volgen voordat je als officieel erkend en gediplomeerd hairstyliste kan gaan solliciteren. De opleidingen van Dermé hairstyling zijn enorm gewaardeerd door de diverse grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wanneer je de opleiding voor hairstyliste wil gaan volgen doe je een avondschool bij Dermé. Deze avondopleiding duurt een jaar. Dit gaat dan om het theorie-gedeelte, want je thuisstudie hairstyling doe je vanuit je eigen privé-situatie. Met deze combinatie van thuisstudie hairstyling en theorie gedeelte hairstyling heb jij straks een officieel erkend diploma op zak waarmee je direct aan het werk kan.

Comments are closed.