Opleiding voor schoonheidsspecialiste

Jouw opleiding voor schoonheidsspecialiste met iets extra’s

Wanneer je aan de slag gaat als schoonheidsspecialiste leer je uiteraard alles over huidverzorging. Jouw toekomstige klantenkring rekent erop dat jij jouw klanten op hun mooist kan maken. Daarbij hoort niet alleen een goede diepe reiniging en verzorging van de huid, maar ook een mooie make-up na afloop waardoor ze met een extra goed gevoel jouw praktijk weer zullen verlaten. Het is om die reden dat je tijdens je opleiding voor schoonheidsspecialiste HBO een workshop visagie kan volgen. Zo kom jij extra goed over bij je klantenkring en komen je klanten graag bij je terug voor een volgende behandeling.

Een opleiding voor pedicure; niet alleen voor jongeren

Wanneer je denkt aan een opleiding voor pedicure denk je waarschijnlijk alleen aan jongeren die in de schoolbanken hun studie volgen. Niets is echter minder waar; jij, als volwassene, kent je klantenkring als geen ander. Jij spreekt aan omdat je begrijpt wat volwassenen in hun leven meemaken. Daarom is een opleiding tot pedicure voor volwassenen een opleiding die wij bij Dermé aanbieden in ons pakket. Een opleiding voor pedicure volg je bij Dermé één dag per week bij ons opleidingscentrum, en de rest van je studie doe je gewoon vanuit je eigen huis. Zo combineer jij je opleiding perfect met je privé-leven.

De opleiding voor schoonheidsspecialiste in deeltijd

Wanneer je een opleiding voor schoonheidsspecialiste of visagie wil gaan doen kan je dat natuurlijk aansluitend aan het behalen van jouw diploma op MAVO of VMBO-tl niveau gaan doen. Het kan echter ook zijn dat je al aan het werk bent in een andere branche of dat je een opleiding naast de zorg voor je gezin gaat doen. Ik beide gevallen is het heel praktisch dat je de opleiding voor schoonheidsspecialiste en visagie bij ons in deeltijd volgt. De dagopleiding schoonheidsspecialiste doe je twee jaar lang één dag per week, en hij bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De opleiding voor visagie doe je één avond per week ; deze opleiding duurt één jaar.

Comments are closed.