Professioneel pedicure

Aan de slag als professioneel pedicure

In onze maatschappij komen voetproblemen steeds vaker voor. Verkeerd schoeisel waardoor we op een afwijkende manier lopen, maar ook medische problemen zoals diabetes komen in helaas steeds vaker voor. Het is om die reden dat veel zorgverzekeraars de kosten van de pedicure in het pakket hebben zitten voor hun verzekerden. Wanneer jij aan de slag wil als pedicure provoet kan jij in deze zorgsector volop aan het werk. Er is veel vraag naar gediplomeerde pedicures provoet, dus grijp deze gelegenheid en maak van jouw passie, voetverzorging, je beroep.

Opleiding schoonheidsspecialiste op mbo niveau

Wanneer jij een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaat doen heb je een bepaald vooropleidingsniveau nodig. We denken dan aan een afgeronde opleiding op MAVO of VMBO-tl niveau. Wanneer jij deze vooropleiding op dit niveau hebt en je graag wil gaan specialiseren als schoonheidsspecialiste biedt Dermé jou de opleiding schoonheidsspecialiste op mbo niveau. Je leert alle kneepjes van het vak en bent daarna in staat om mensen in iedere situatie te voorzien van een goed verzorgd uiterlijk De opleiding schoonheidsspecialiste op mbo niveau is studeren op jouw niveau met een diploma waarmee je gelijk aan de slag kan als schoonheidsspecialiste op bijvoorbeeld een cruiseschip, maar ook bij winkels die een beauty-studio hebben.

Opleiding voor pedicure of visagist op mbo niveau

Wanneer jij een vooropleiding hebt om een MBO opleiding te gaan volgen, zoals MAVO of VMBO-tl kan je bij Dermé een opleiding gaan doen voor pedicure of visagist op MBO niveau. Je kan met deze diploma’s aan de slag gaan bij bijvoorbeeld een kapperszaak om klanten mooi op te maken voor diverse gelegenheden, of bij een pedicure-studio. Ook werken op een filmset, bij de televisie als visagiste of bij een fotograaf liggen binnen de mogelijkheden. Je wordt allround opgeleid zodat je bij alle gelegenheden aan de slag kan als pedicure of visagist.

Comments are closed.