MAC opleiding

MAC opleiding visagie

Door de juiste make up kan je er jaren jonger uitzien. Tegenwoordig is er dan ook een toenemende vraag naar goed opgeleide visagisten. MAC visagie heeft grote populariteit verworven via de juryleden van Hollands Next Topmodel, en hierdoor is er ook een toenemende vraag ontstaan naar MAC visagisten. Iedereen wil tenslotte wel eens in de schijnwerpers staan, bijvoorbeeld op de trouwdag of bij een fotoreportage. De MAC opleiding visagie is te volgen bij Dermé, zodat ook jij als freelance MAC visagiste aan het werk kan in deze inspirerende branche.

Een avondopleiding voor schoonheidsspecialist of pedicure

Wanneer jij overdag druk in de weer bent met je werk of je gezin is het volgen van een opleiding tot pedicure of schoonheidsspecialist een nagenoeg onmogelijk opgave. Omdat wij ons beseffen dat ook jij aan de slag wil als pedicure of schoonheidsspecialist biedt Dermé jou de opleiding pedicure of pedicure avondonderwijs. Je leert dezelfde vaardigheden als je collega-studenten die de dagopleiding volgen, met dat verschil dat jij de opleiding doet op het moment waarop jij over vrije uren beschikt. Het diploma wat je behaalt kan je gelijk gebruiken wanneer jij als professioneel schoonheidsspecialist of pedicure aan de slag gaat.

De hbo opleiding tot visagist

Visagist is een heel afwisselend beroep. Wanneer jij als freelance visagist aan het werk wil gaan moet je eerst een volledige opleiding volgen. Deze opleiding bestaat eruit dat je eens per week een avond in de schoolbanken zit voor jouw opleiding tot visagist, en dat je daarnaast nog een aantal uren per week in de praktijk bezig bent om het geleerde in praktijk te brengen. Onder deel van de HBO opleiding tot visagist is ook het vak ondernemersvaardigheden. Dit is een onderdeel wat vereist is wanneer jij als freelance visagist aan de slag wil.

Comments are closed.