Aan het werk als schoonheidsspecialiste

Aan het werk als schoonheidsspecialiste; het volgende niveau

Wanneer jij je opleiding als schoonheidsspecialiste niveau 3 hebt afgerond kan je uiteraard gelijk aan de slag gaan, maar waarom zou je niet nog een stapje verder gaan en je aanmelden voor de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4. Je leert in dat geval aanvullende zaken zoals acné-behandeling en shiatsu massage. Op deze manier verzeker jij jezelf van meer vakkennis maar ook van meer inkomen, want acné-behandeling wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Ook mag je met het diploma van de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 in een wellness treatments geven en je specialiseren in huidverbetering. Met je diploma ondernemersvaardigheden op zak ben jij klaar om je eigen praktijk te beginnen.

De beste visagie opleiding van Nederland

Wanneer je in Nederland een visagie opleiding wil gaan volgen kan je op veel adressen terecht. Veel make-up producenten geven hun eigen cursussen, maar niet bij iedere opleiding haal je een officieel erkend diploma waarmee je direct als zelfstandige visagiste aan de slag kan. Dermé is een onafhankelijk opleidingsinstituut, wat visagisten allround opleidt en wat een officieel erkend diploma mag afgeven. Jouw vakkennis is dus niet gebonden aan één bepaald merk make up; je kan overal met alle merken en soorten make up aan de slag. Daarnaast hanteren wij – in vergelijking met andere particuliere opleidingsinstellingen – ook geen hoge lesgelden. De visagie opleiding van Dermé is door opdrachtgevers uitgeroepen tot de beste visagie opleiding van Nederland.

Doe thuis je opleiding tot pedicure

Pedicure worden doe je natuurlijk niet zomaar. Wanneer je de passie in je hebt om voeten te verzorgen, en om ervoor te zorgen dat jouw klanten stevig in hun schoenen staan, zal je natuurlijk geen opleiding volgen die enkel in de schoolbanken plaatsvindt. Natuurlijk is het zo dat je één dag per week onderwijs volgt bij Dermé, maar daarnaast zal je gemiddeld 10 uur per week thuis of vanuit je huis bezig zijn met de praktijk onderdelen van jouw studie. Daarnaast vragen we jou om thuis te doen aan thuisstudie voor je pedicure opleiding.

Comments are closed.